top of page
Buscar
  • Anna Grau

CARTA DE BENVINGUDA


Els aliments que ingerim diàriament ens proporcionen els nutrients necessaris per al bon funcionament de l'organisme. Conèixer les seves propietats, com combinar-los i una òptima preparació és vital per facilitar la digestió, obtenir el màxim rendiment energètic i nodrir tant el cos com l'ànima.

Aquest és l'objectiu de la macrobiòtica, la filosofia que fomenta una alimentació conscient basada en el principi del Yin-Yang per millorar la qualitat de vida.

Kombu aplica aquests coneixements orientals i els adapta als menjars sense perdre de vista la naturalesa dels aliments i el nostre entorn. Ofereix una nova manera d'entendre l'alimentació que va més enllà de sadollar la gana, a través d'un coneixement que les cultures orientals mil·lenàries practiquen d'ençà.

A la nostra kuina trobareu plats tradicionals, propostes vegetarianes, menús degustació amb maridatges i plats aptes per a intoleràncies, tots elaborats amb productes de qualitat, de temporada i naturals.

A Kombu ofereim una experiència gustativa saludable i equilibrada per a totes les edats, curosament ideada per a despertar-vos noves sensacions, sense oblidar-nos mai de l'estómac, tot gaudint d'un espai càlid i acollidor.

I per aquells que vulguin anar més enllà en l'experiència Kombu, oferim els tallers temàtics i l’escola de kuina on podreu conèixer en detall l'efecte que produeixen els aliments per adaptar-los a la vostra alimentació segons les necessitats individuals, que canvien cada dia com a éssers en constant moviment que som.

Benvinguts al Kombu!

PD: Hem creat la #comunitatKombu per a que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres. Seguiu-nos també al Blog, a Instagram i a Facebook per trobar més informació sobre les nostres activitats.

329 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page