top of page
Buscar
Anna Grau

CARTA DE BENVINGUDA


Els aliments que ingerim diàriament ens proporcionen els nutrients necessaris per al bon funcionament de l'organisme. Conèixer les seves propietats, com combinar-los i una òptima preparació és vital per facilitar la digestió, obtenir el màxim rendiment energètic i nodrir tant el cos com l'ànima.

Aquest és l'objectiu de la macrobiòtica, la filosofia que fomenta una alimentació conscient basada en el principi del Yin-Yang per millorar la qualitat de vida.

Kombu aplica aquests coneixements orientals i els adapta als menjars sense perdre de vista la naturalesa dels aliments i el nostre entorn. Ofereix una nova manera d'entendre l'alimentació que va més enllà de sadollar la gana, a través d'un coneixement que les cultures orientals mil·lenàries practiquen d'ençà.

A la nostra kuina trobareu plats tradicionals, propostes vegetarianes, menús degustació amb maridatges i plats aptes per a intoleràncies, tots elaborats amb productes de qualitat, de temporada i naturals.

A Kombu ofereim una experiència gustativa saludable i equilibrada per a totes les edats, curosament ideada per a despertar-vos noves sensacions, sense oblidar-nos mai de l'estómac, tot gaudint d'un espai càlid i acollidor.

I per aquells que vulguin anar més enllà en l'experiència Kombu, oferim els tallers temàtics i l’escola de kuina on podreu conèixer en detall l'efecte que produeixen els aliments per adaptar-los a la vostra alimentació segons les necessitats individuals, que canvien cada dia com a éssers en constant moviment que som.

Benvinguts al Kombu!

PD: Hem creat la #comunitatKombu per a que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres. Seguiu-nos també al Blog, a Instagram i a Facebook per trobar més informació sobre les nostres activitats.

329 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page