top of page
Buscar
  • restaurantkombu

Iniciem tallers i xerrades a KOMBUA continuació us deixem el calendari d’activitats del Kombu del mes de març i abril. Aquests tallers i xerrades aniran a càrrec de l’Anna Grau, cuinera i propietària del Kombu.


DIMECRES 16 MARÇ Taller de cuina teòric-pràctic


“PREPARA EL TEU ORGANISME PER LA PRIMAVERA.”

Les nostres necessitats canvien a cada moment. Fluir amb l'energia de l'entorn ens ajuda a reequilibrar l'organisme i millorar el seu rendiment.

En aquest taller parlarem al detall dels petits canvis que podem realitzar als nostres menús per tal d'anar a favor amb l'energia pròpia de la primavera.


Receptes: Crema de fonoll.

Ordi amb carxofes.

Wok de verdures i espagueti de mar.

Seitan amb ceba caramel·litzada.


Horari: de 18:30 a 21:00h

Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).DIJOUS 7 ABRIL Conferència


“QUÈ ÉS LA CUINA ENERGÈTICA”

L'alimentació ens nodreix el cos físic, emocional i mental.

La cuina energètica estudia l' efecte que ens produeixen els aliments, aplica alquímia per potenciar aquests efectes i contempla les necessitats personals de l’ individu.

Per tant, si la nostra alimentació està basada en cereals refinats, sucres, i estimulants; donarem al cos físic una energia “enganyosa” debilitant-lo, la nostra ment estarà dispersa i les nostres emocions inestables.

Amb el coneixement energètic podem adaptar l'alimentació segons les necessitats de cada moment, per tal d' aconseguir el màxim benestar, harmonia i energia constant.


Horari: de 19:00 a 20:15h

Preu: 3€ (El preu inclou xerrada + infusió de la casa).DIUMENGE 10 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic


“EL PES I LES SEVES FLUCTUACIONS”

Si coneixem la nostra constitució i com actuen els aliments en l’organisme podrem adaptar fàcilment l'alimentació a les nostres necessitats, per tal de mantenir el cos físic, emocional i mental amb més harmonia.

En aquest taller estudiarem quins aliments ens produeixen més estancament i veurem les constitucions segons el yin i el yang, per poder equilibrar amb detall la nostra alimentació.

Elaborarem menús d'exemple i cuinarem tots junts plats que ens ajuden a perdre volum.


Horari: de 10.00 a 16:00h

Preu: 45€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).DIMARTS 19 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic


“REMINERALITZAT”

El ritme frenètic d'avui en dia, la qualitat dels aliments, i les seves preparacions, ens creen una falta de minerals i debilitat.

No alimentem el cos físic només per eliminar la sensació de gana; amb la nostra cuina diària ens fabriquem la qualitat de sang, i una sang lleugerament alcalina i neta nodreix l'organisme pel seu òptim funcionament.


Receptes: sopa de miso

condiment remi sec

tàrtar d'algues

nishime de verdures dolces


Horari: de 18:30 a 21:00h

Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).DIMARTS 26 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic


ESMORZARS, PATÉS I SNACKS

En aquest taller parlarem dels esmorzars, donarem alternatives més saludables, elaborarem plats interessants per prendre a mig matí o a mitja tarda i d'aquesta manera, mantenir una energia més estable i duradora.


Receptes: varietat de patés ( llenties i olives, xampinyons, carbassa,..)

barretes de cereals

pa d'arròs i mill

formatge de tofu


Horari: de 18.30 a 21:00h

Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).


286 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page