top of page
Buscar
  • restaurantkombu

CURS DE CUINA KOMBU


INTRODUCCIÓ A L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Aquest curs consta de 4 sessions teòriques i pràctiques que ens ajudaran a incloure a la nostra dieta aliments més moderats i naturals. Aprendrem receptes gustoses i atractives per enriquir l'alimentació saludable i fomentar una bona qualitat d'energia, equilibri i salut.

Primera classe: LA IMPORTÀNCIA DE LES VERDURES (25 Octubre)

En aquesta primera classe veurem quins aliments convé reduir i quins incrementar. Aprendrem diferents estils de cocció que podem utilitzar pel nostre dia a dia, cuinarem 3 plats molt variats a base de verdures de temporada i parlarem de les seves propietats.

Segona classe: PROTEÏNES VEGETALS V/S PROTEÏNES ANIMALS (8 Novembre)

En aquesta classe parlarem de les diferències nutricionals entre la proteïna animal i la proteïna vegetal, veurem diferents fonts i elaborarem 2 plats de proteïna vegetal de temporada.

Tercera classe: ELS CEREALS, ESMORZARS I SNACKS (15 Novembre)

En aquesta classe explicarem la varietat de cereals complets que podem utilitzar fàcilment a la nostra cuina diària i parlarem de la seva finalitat a l'organisme. Elaborarem 3 platets a base de cereals complets que degustarem tots junts al final.

Quarta classe: POSTRES DIARIS SENSE SUCRES NI FARINES (22 Novembre)

En aquesta classe parlarem dels diferents endolcidors naturals com alternativa al sucre refinat i elaborarem 3 receptes que ens ajudaran a agafar idees de postres saludables i atractius sense utilitzar farines, ous i làctics.

DATA DEL CURS: DIJOUS de 18.30 a 21h

Classe 1 - 25 OCTUBRE

Classe 2 - 8 NOVEMBRE

Classe 3 - 15 NOVEMBRE

Classe 4 - 22 NOVEMBRE

CURS TOTAL 4 CLASSES 100€

CLASSE INDIVIDUAL 30€

Fes la teva reserva:

anna_grau_torras@hotmail.com

Telf 93 6339535


334 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page