top of page
Buscar
  • restaurantkombu

Nous Tallers KOMBU (març-maig 2018)


PLATS SUCULENTS AMB PROTEÏNA VEGETAL

Preparem plats nutritius i parlarem de com utilitzar les diferents fonts de proteïna vegetal que trobem al mercat.

7 de març (dimecres de 18.30 a 21h)

Preu: 30€

ASSORTIT DE TAPES VEGETARIANES

Elaborarem varietat de tapes que degustarem tots junts i parlarem dels ingredients utilitzats.

11 de març (diumenge de 11 a 15h)

Preu: 45€

PLATS RÀPIDS I EQUILIBRATS DE PRIMAVERA

Prepararem 3 platets ràpids i complerts adecuats per primavera.

21 de març (dimecres de 18.30 a 21h)

Preu: 30€

MENÚ EQUILIBRAT A LA CARMENYOLA

Ensanyarem a com elaborar un menú equilibrat i el posarem a la nostra carmenyola.

11 d'abril (dimecres de 18.30 a 21h)

Preu: 30€

MENÚ DEPURATIU (disfrutant menjant)

Elaborarem un conjunt de platets depuratius pensats per ajudar a desintoxicar l'organisme sense oblidar-se dels sentits.

29 d'abril (diumenge de 11 a 15h)

Preu: 45€

TAPES JAPONESES MACROBIÒTIQUES

Cuinarem plats d'origen japonès elaborats amb ingredients i conceptes macrobiòtics.

16 de maig (dimecres de 18.30 a 21h)

Preu: 30€

SNACKS I ESMORZARS VARIATS

23 de maig (dimecres de 18.30 a 21h)

Preu: 30€


564 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page