top of page
Buscar
  • restaurantkombu

Nous tallers a l'escola Kombu (set-des 2016)


22 SETEMBRE dijous de 19:00 a 20:30h

"L'ALIMENTACIÓ I LES ESTACIONS"

Taller temàtic amb demostració culinària; es parlarà sobre la importància d'adaptar l'alimentació a les estacions i es cuinarà una recepta que degustarem tots junts.

Preu: 20€

16 OCTUBRE diumenge de 11:00 a 16:00h

"TONIFICA L'ORGANISME PER L'HIVERN"

Taller teòric i pràctic on es donaran pautes per regenerar l'organisme i així prevenir refredats. S'elaborarà un menú adequat per tonificar el nostre cos durant la temporada de fred que finalment degustarem tots junts.

Preu: 40€

27 OCTUBRE dijous de 19:00 a 20:30h

"ELS INCONVENIENTS DEL SUCRE BLANC I POSSIBLES ALTERNATIVES"

Taller temàtic amb demostració culinària; es parlarà dels efectes que ens produeixen els sucres refinats i s'elaborarà una recepta dolça i saludable que degustarem tots junts.

Preu: 20€

13 NOVEMBRE diumenge de 11:00 a 16:00h

"REPOSTERIA FESTIVA SENSE FARINES, SUCRES REFINATS NI LÀCTICS"

Taller teòric i pràctic dedicat a l'elaboració de postres delicats i dolços per gaudir amb companyia, preparats amb ingredients naturals, i així evitar reaccions extremes.

Preu: 40€

24 NOVEMBRE dijous de 19:00 a 20:30h

"ALIMENTACIÓ SALUDABLE I GUSTOSA"

Taller temàtic amb demostració culinària; es parlarà de com adaptar els nostres aliments moderats i naturals per tal d'obtenir un resultat gustós i atractiu. Es cuinarà una recepta que degustarem tots junts.

Preu: 20€

17 DESEMBRE dissabte de 19:00 a 22:00h

"SOPAR DE TAPES FESTIVES PER INVITATS"

Taller teòric i pràctic destinat als amants de la cuina, on s'elaboraran receptes destinades a les festes de nadal, a partir d'aliments naturals i d'origen vegetal, que finalment degustarem tots junts.

Preu: 35€

El preu dels tallers, inclou ja els ingredients per elaborar les receptes del taller. Per reservar plaça, enviar email amb el teu nom i el del taller/s que vols assistir. Per enviar email, escriure a anna_grau_torras@hotmail.com o CLICAR AQUÍ.


328 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page