Per fi podem donar la notícia que tant desitjàvem i molts esperàveu!!
Avui, Dilluns 30 de Novembre, Kombu obre les portes al carrer Sant Domènec 7 (Sant Cugat), a partir de les 8:30 per delectar-vos amb la nostra cuina macrobiòtica i vegetariana!
Amb esmorzars sans i alternatius (entrepans, cafè ecològic, carta de sucs i batuts naturals...).
Dinars amb ingredients orgànics lliures d'excessos, equilibrats i saludables.
I sopars amb un bon maridatge de vins naturals.
Tot plegat, una experiència màgica amb la mescla de sabors que oferirem al vostre paladar, tot gaudint d'una vetllada acollidora i propera.
Pels més interessats en la nostra cuina, oferirem tallers i cursos periòdicament, així com servei de dietètica.
Així doncs, ens trobareu en el següent horari:
Esmorzars i dinars: De dilluns a dissabte de 8:30 a 17:00. Sopars: Divendres i dissabtes de 20:30 a 0:00.
Us hi esperem!!