Segueix-nos

Sant Domènec, 7 - Sant Cugat del Vallès

Tel.: 936 339 535

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

 © 2015 por A(VC)2

October 22, 2018

February 25, 2017

November 28, 2015

Please reload

Entrades recents

Restaurant KOMBU Obre les seves portes!

November 30, 2015

1/2
Please reload

Entrades destacades

Iniciem tallers i xerrades a KOMBU

11.03.2016

 

A continuació us deixem el calendari d’activitats del Kombu del mes de març i abril. Aquests tallers i xerrades aniran a càrrec de l’Anna Grau, cuinera i propietària del Kombu.

 

DIMECRES 16 MARÇ Taller de cuina teòric-pràctic

 

“PREPARA EL TEU ORGANISME PER LA PRIMAVERA.”

Les nostres necessitats canvien a cada moment. Fluir amb l'energia de l'entorn ens ajuda a reequilibrar l'organisme i millorar el seu rendiment.

En aquest taller parlarem al detall dels petits canvis que podem realitzar als nostres menús per tal d'anar a favor amb l'energia pròpia de la primavera.

 

Receptes:      Crema de fonoll.

                        Ordi amb carxofes.

                        Wok de verdures i espagueti de mar.

                        Seitan amb ceba caramel·litzada.

                  

Horari: de 18:30 a 21:00h

Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).

 

 

DIJOUS 7 ABRIL Conferència

 

“QUÈ ÉS LA CUINA ENERGÈTICA”

L'alimentació ens nodreix el cos físic, emocional i mental.

La cuina energètica estudia l' efecte que ens produeixen els aliments, aplica alquímia per potenciar aquests efectes i contempla les necessitats personals de l’ individu.

Per tant, si la nostra alimentació està basada en cereals refinats, sucres, i estimulants; donarem al cos físic una energia “enganyosa” debilitant-lo, la nostra ment estarà dispersa i les nostres emocions inestables.

Amb el coneixement energètic podem adaptar l'alimentació segons les necessitats de cada moment, per tal d' aconseguir el màxim benestar, harmonia i energia constant.

 

Horari: de 19:00 a 20:15h

Preu: 3€ (El preu inclou xerrada + infusió de la casa).

 

 

DIUMENGE 10 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic

 

“EL PES I LES SEVES FLUCTUACIONS”

Si coneixem la nostra constitució i com actuen els aliments en l’organisme podrem adaptar fàcilment l'alimentació a les nostres necessitats, per tal de mantenir el cos físic, emocional i mental amb més harmonia.

En aquest taller estudiarem quins aliments ens produeixen més estancament i veurem les constitucions segons el yin i el yang, per poder equilibrar amb detall la nostra alimentació.

 Elaborarem menús d'exemple i cuinarem tots junts plats que ens ajuden a perdre volum.

 

Horari: de 10.00 a 16:00h

Preu: 45€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).

 

 

DIMARTS 19 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic

 

“REMINERALITZAT”

El ritme frenètic d'avui en dia, la qualitat dels aliments, i les seves preparacions, ens creen una falta de minerals i debilitat.

No alimentem el cos físic només per eliminar la sensació de gana; amb la nostra cuina diària ens fabriquem la qualitat de sang, i una sang lleugerament alcalina i neta nodreix l'organisme pel seu òptim funcionament.

 

Receptes:      sopa de miso

                        condiment remi sec

                        tàrtar d'algues

                        nishime de verdures dolces

 

Horari: de 18:30 a 21:00h

Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).

 

 

DIMARTS 26 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic

 

ESMORZARS, PATÉS I SNACKS

En aquest taller parlarem dels esmorzars, donarem alternatives més saludables, elaborarem plats interessants per prendre a mig matí o a mitja tarda i d'aquesta manera, mantenir una energia més estable i duradora.   

 

Receptes:      varietat de patés ( llenties i olives, xampinyons, carbassa,..)

                        barretes de cereals

                        pa d'arròs i mill

                        formatge de tofu

 

Horari: de 18.30 a 21:00h

Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).

Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).

 

Please reload

Please reload

Recerca per etiquetes
Please reload

Arxiu