PLATS SUCULENTS AMB PROTEÏNA VEGETAL
Preparem plats nutritius i parlarem de com utilitzar les diferents fonts de proteïna vegetal que trobem al mercat.
7 de març (dimecres de 18.30 a 21h)
Preu: 30€
ASSORTIT DE TAPES VEGETARIANES
Elaborarem varietat de tapes que degustarem tots junts i parlarem dels ingredients utilitzats.
11 de març (diumenge de 11 a 15h)
Preu: 45€
PLATS RÀPIDS I EQUILIBRATS DE PRIMAVERA
Prepararem 3 platets ràpids i complerts adecuats per primavera.
21 de març (dimecres de 18.30 a 21h)
Preu: 30€
MENÚ EQUILIBRAT A LA CARMENYOLA
Ensanyarem a com elaborar un menú equilibrat i el posarem a la nostra carmenyola.
11 d'abril (dimecres de 18.30 a 21h)
Preu: 30€
MENÚ DEPURATIU (disfrutant menjant)
Elaborarem un conjunt de platets depuratius pensats per ajudar a desintoxicar l'organisme sense oblidar-se dels sentits.
29 d'abril (diumenge de 11 a 15h)
Preu: 45€
TAPES JAPONESES MACROBIÒTIQUES
Cuinarem plats d'origen japonès elaborats amb ingredients i conceptes macrobiòtics.
16 de maig (dimecres de 18.30 a 21h)
Preu: 30€
SNACKS I ESMORZARS VARIATS
23 de maig (dimecres de 18.30 a 21h)
Preu: 30€