Segueix-nos

Sant Domènec, 7 - Sant Cugat del Vallès

Tel.: 936 339 535

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

 © 2015 por A(VC)2

L'EQUIP

 

L'equip de Kombu està format per família, amics, artistes, professionals i mestres, que cultiven la seva vida amb dedicació i amor per tal d'evolucionar com a éssers humans i espectant l'entorn.

 

Valoren la importància d'una alimentació natural que recolza i afavoreix els propòsits i els objectius de vida amb la màxima harmonia.

 

 

Anna Grau, kuinera

A l'escola d'hostaleria em van ensenyar tècniques culinàries, conceptes gastronòmics, rapidesa, habilitat i infinitat de receptes creades per ressaltar el sabor i la presentació.

 

Durant els meus primers anys com a cuinera, la meva finalitat era fer bé la meva feina i aconseguir que els comensals gaudissin del menjar.

 

En un moment donat de la meva vida, vaig ampliar la visió culinaria i vaig establir una relació més profunda amb el menjar:

 

  • Els menús son equilibrats? i... Estan ben combinats per obtenir una
    bona absorció de les propietats dels aliments?

  • Hi ha aliments que costen més de digerir que d'altres?

  • Quina importància té l'alimentació? És només una experiència sensorial.

 

Llavors vaig experimentar amb mi mateia i al fer-ho vaig observar canvis en el meu cos, sobretot al retirar certs aliments i hàbits de la dieta.
En aquell moment vaig decidir estudiar dietètica en una línia ecològica i natural per tenir una major comprensió.

 

Al introduir consciència a una alimentació equilibrada i adaptada a les meves necessitats, vaig millorar amb molts aspectes, tan de salut com de vitalitat. De manera natural, el meu interès per la nutrició integral creixia sense parar, i vaig ampliar els meus coneixements amb la cuina energètica.

 

Des de llavors, sóc una persona selectiva amb els aliments i busco la seva relació amb l'organisme,; contemplo la qualitat, l'entorn, el clima, la transformació culinària amb amor i les necessitats energètiques. Cada dia, continuo aprenent sobre aliments, el benestar interior, les emocions, els hàbits, les relacions i la salut ja que una alimentació conscient nodreix el cos i l'ànima.